Aprenestadistica. Home
Aprenestadistica. Primària
Usuari/usuària

Inici Què és l'estadística Com fer una enquesta Activitats cicle inicial Activitats cicle mitjà Activitats cicle superior Glossari Material/guia professorat Cens a la escola

Avís legal

 Dades identificatives del lloc web

La Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat) és titular del lloc web: aprenestadistica.idescat.cat. Aquest lloc web està realitzat amb finalitat únicament educativa i totes les dades que conté no tenen validesa oficial. El lloc web de l’Idescat, a efectes d’informació estadística de caràcter oficial, és www.idescat.cat.

L'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat), amb NIF Q5850015H,  és un organisme autònom administratiu, que té la seva adreça a Via Laietana 58, 08003 Barcelona,

Tel. +34−93.557.30.00
Fax +34−93.557.30.01

 

 Drets de propietat intel·lectual  i llicències d’ús obert

Tots els continguts que formen part del lloc web aprenestadistica.idescat.cat són propietat de l’Idescat o d’altres organismes que han autoritzat l’ús i difusió d’aquests continguts a l’Idescat.

Els continguts d’aquest lloc web (exercicis, dades, textos, animacions i gràfics) sempre que no es digui ex­pres­sa­ment el contrari, resten sotmesos a una llicència Creative Commons Reconeixement – No comercial – Sense obres derivades (CC BY-NC-ND), que en permet la còpia, distribució i comunicació pública, sempre que se citi la font i que no es faci un ús comercial ni es generi una obra derivada.

Llicència CC BY-NC-ND   Creative Commons License

Les fotografies, signes distintius i logotips que apareixen en aquest lloc web són propietat exclusiva de l'Idescat, sempre que no s’indiqui  una titularitat diferent, i estan protegits per la legislació vigent aplicable i no poden ser reproduïts sense autorització expressa de l’Institut d’Estadística de Catalunya.

 

 Limitació de responsabilitat

L’Idescat no es responsabilitza de cap dany o perjudici sofert per l’usuari que es derivi de l’accés a aquest lloc web ni es fa responsable de les informacions que contingui qualsevol altre lloc web al qual s’accedeixi per mitjà d’enllaços des del web aprenestadística.

L’Idescat no es fa responsable de la mala praxi o utilització fraudulenta de la informació continguda en aquest lloc web i es reserva l’eventual utilització de les mesures legals pertinents per a la protecció de la seva imatge o interessos.

 

 Jurisdicció i lleis aplicables

Aquest lloc web es regeix per la legislació espanyola, amb independència de l'entorn legal de l'usuari, i qualsevol  litigi que se’n susciti es dirimirà per la jurisdicció espanyola.